Möte i Assyriska Turabdin föreningen i Jönköping

Lördag 3 februari 2018

Möte i Assyriska Turabdin föreningen i Jönköping

Årets första möte, AKF höll årets första möte i Assyriska Turabdin föreningen i Jönköping.

Lördag den 3 februari möttes Assyriskakvinnoförbundsstyrelsen av Raja Zeitoun. Varm välkomnade styrelsen och därefter fortsatte AKF sitt möte.

Kl. 14:00 började föreningens kvinnor medlemmarna droppa in i lokalen, när alla väntande samlades i lokalen där AKF:s ordförande Nursel A. höll ett tal med bland annat om AKF verksamhetsberättelsen, aktiviteter, om Assyriskakvinnoförbundets medlemskapet, hur viktigt alla föreningsmedlemmarna bör vara medlemmar i AKF samt att varje assyriskt förening bör bilda sin kvinnosektion med det tillsammans blir vi starkare.

Det var en givande diskussion om förenings utveckling och hur vi kan stötta varandra och lyfta kvinnans situation och kvinnans roll i samhället.

Som vanligt AKF lämnade en gåva till föreningen, en assyrisk kokbok skriven av Besim Aydin och uppsättning med tröjor med AKF logga på. Ett stor tack till Assyriska Turabdin föreningen för en härlig underbar dag med många fantastiska nyfikna, duktiga kvinnor. Tackar också för den fina gästvänligheten och den goda maten. Samt en underbar eftermiddag fika med många olika hembakade desserter.

Vi AKF ser framemot en fin framtids samarbete.

Vise ordf.

Zekiye Cansu