SIOS kvinnokonferens i Göteborg 6/2 2016

Lördag 6 februari 2016

Assyriska Kvinnoförbundet deltog i utställningen och mötet, här är lite bilder från detta. Sejde Garis berättade om vårt folk och det var jätte intressant, många lyssnade och ville veta mer. Det var roligt att en del tog med sig böcker om Seyfo som AUF har gjort. Det var en lyckad dag !

Assyriska Kvinnoförbundet deltog i utställningen och mötet, här är lite bilder från detta. Sejde Garis berättade om vårt folk och det var jätte intressant, många lyssnade och ville veta mer. Det var roligt att en del tog med sig böcker om Seyfo som AUF har gjort. Det var en lyckad dag !

Linda var där på fredagen och hjälpte till att förbereda i några timmar och på lördagen efter föreläsningen var hon med på Sios mötet, Linda köpte en fin blomma som gåva och tack till Sejde från oss alla på Akf som uppskattades mycket från hennes sida.

Linda har hela Sejdes presentation på video men den är för stor som fil för att kunna skicka via mail eller meddelande, om du har något annat program att ta emot det på så meddela gärna (kanske Google drive eller dropbox)?