London resan till British museum

Fredag 8 februari 2019

Assyriska Kvinnoförbundet besöker utställningen om Ashurbanipal på British museum. Den 1-3 februari 2019 åkte Assyriska kvinnoförbundet med 27 st medlemmar från olika städer i Sverige till London för att titta på en utställning som heter ”I am Ashurbanipal king of the world, king of Assyria”. En fantastisk utställning med föremål som har samlats från hela världen och ställdes ut på British museum. Det kom även assyrier från Holland, Belgien, Frankrike för att titta på utställningen.

Den 1-3 februari 2019 åkte Assyriska kvinnoförbundet med 27 st medlemmar från olika städer i Sverige till London för att titta på en utställning som heter  ”I am Ashurbanipal king of the world, king of Assyria”. En fantastisk utställning med föremål som har samlats från hela världen och ställdes ut på British museum. Det kom även assyrier från Holland, Belgien, Frankrike för att titta på utställningen